Een eenvoudige sleutel voor Werkbank onthuld

Werk tussen goede omstandigheden op dit stevige werkblad betreffende die verrijdbare werkbank met lades. Bewaar de waar op ons veilige regio in de afgesloten lades.

De opvouwbare werkbanken zijn ruimte besparende werkbanken en bestaan uitermate geschikt wegens de lichte klussen. Het maximale draagvermogen bedraagt 110 KG en ze zijn eenvoudig mee te nemen in de auto of bestelwagen.

Bijzonder robuust uitgevoerde werkbank vanwege behandeling in de werkplaats. In hoogte verstelbare poten, uiteraard eenvoudig aan te horen aan uw bestelde werkhoogte.

Hieronder vindt u een gebruikte werkbanken die we momenteel op voorraad hebben. Wegens iedere gebruikte werkbank geldt het er doch één beschikbaar is zeker op = op en weg kan zijn pech

Baten en sterke punten:· Betrouwbaar zagen en exact frezen door de geleiderail· Hoekaanslag, aanslagruiter en genoeg klem wensen vanwege precieze gevolgen· Ergonomisch werken via de tafelhoogte met 90 cm· MFT 3 kan zijn mobiel inzetbaar via de ruimtebesparende opklappoten· Compatibiliteit voor het Compact Module System CMS· Festool V-groef vormt dit ge

Om ervoor ervoor te zorgen het dit blad ook niet beweegt bevestig jouw resthout strak tegen dit raamwerk met. Bevestig tevens twee blokjes met beide zijkanten teneinde verschuivingen met het blad te voorkomen.

De werkbanken betreffende Multi Ratio worden tevens vaak aangewend in scholen ofwel hobbymatig in een garage. Staat de werkbank daar ook niet tussen?

Zeer robuust uitgevoerde werkbank voor toepassing in de werkplaats. Betreffende vaste werkhoogte vanwege nog meer stabiliteit.

Onze 3 kenmerken zijn Kwaliteit, Prijs en Service. Deze 3 kenmerken ogen voor het hoog in dit vaandel. We zijn pas content wanneer u tevreden bent! Laat rustig ons advertentie achter via de more info feedback button.

Om die webwinkel juist te laten functioneren, benutten wij cookies. Indien u nader surft zal u akkoord met dit publiceren met deze cookies. Lees meer

Omschrijving: Deze aantrekkelijke speelgoedwerkbank , betreffende ons stevige en duurzame constructie, is uitstekend wegens urenlang speelplezier voor kleine klussers.

U raakt alang enige tijd ook niet actief op de webwinkel. De sessie zal zometeen verlopen. Klik op OK teneinde uw sessie met 120 minuten te verlengen.

Die in hoogte verstelbare werkbank over Black+Decker, de WM626, kan zijn te benutten ingeval werkbank, bankschroef en zaagbok. Dit duurzame stalen onderstel mag tot 250 kg dragen.

Bevestig het achterschot tegen een onderkant met de poten met lijm en schroeven. Laat dit schot 10 cm boven een onderste dwarslatten uitsteken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *